Menu

Hoe werkt VoIp precies

Op deze pagina staat alles over VoIP. Je kunt hier alles lezen over hoe het werkt, per categorie.

Alle stappen samengevat

Je sluit een abbonement af bij Dotvoip en kiest een telefoonnummer voor €2,- per maand. Daar zitten gratis een online beheeraccount en het Dotvoip-pakket Free bij. Online kun je je bereikbaarheid/doorschakelen instellen. Wil je bereikbaar zijn op een vaste telefoon/bellen via de app vialer? Dan ben je een VoIP-account nodig voor €5,- per maand.


dialpad

Een VoIP-nummer

Kies één of meerdere telefoonnummer(s). U kunt kiezen uit landelijke nummers en regionale nummers. Ook zijn er zakelijke nummers zoals 0800- en 0900-nummers beschikbaar.

Lees meer
perm_identity

VoIP-account

Een VoIP-account is nodig om in te loggen en je telefoonnummer(s) te beheren. Het beheeraccount ontvang je gratis bij een VoIP-pakket.

Lees meer
layers

VoIP-pakket

Er zijn vier verschillende VoIP-pakketten:

  • Free (gratis)
  • Basic
  • Super
  • Perfect
Lees meer
phone

VoIP-toestel

Met alleen een telefoonnummer, een VoIP-pakket en een VoIP-account, is het niet mogelijk om uit te bellen, je kunt alleen maar gebeld worden. Om ook uit te kunnen bellen heb je een VoIP-toestel nodig.
Let op: dit is niet verplicht.

Lees meer
smartphone

Beheer

Met het VoIP-account kun je inloggen en je telefonie online beheren. Je kunt hier ook de Dotvoip App, onze beheeromgeving login.dotvoip.nl of de plugins voor gebruiken.

Lees meer