slot icoon voor inloggen   Telefoon icoon   E-mail icoon  Telefoon icoon

Tarieven VoIP telefonie

 • done Complete telefonie voor een vaste prijs
 • done Gratis bellen in Nederland
 • done Goedkope tarieven VoIP telefonie
 • done € 1,- per zakelijk telefoonnummer
 • done Gebruik maken van bijna alle functionaliteiten
Direct aansluiten

Icoon met 3 poppetjes

1 tot en met 3 gebruikers

18,75 per gebruiker per maand

Icoon poppetje nummer 1Icoon poppetje nummer 2Icoon poppetje nummer 3Icoon poppetje nummer 4 met een plus

Vanaf 4 gebruikers

15,50 per gebruiker per maand 

Functionaliteiten VoIP.

 

Icoon die een wachttoon omschrijft Wachttoon/wachtmuziek  Icoon van een poppetje met een streep er door heen Naamherkenning          Icoon rinkelende telefoon Vast op mobiel  
Icoon van meerdere vierkantjes om een belplan te omschrijven Belplan        Icoon van een filter Filters          Icoon Fax apparaat Fax (Fax-to-mail & mail-to-fax)
Icoon van meerdere poppetjes met een plus Belgroepen          Icoon van een bel Meldingen        Icoon van een laptop   Online beheer 
Icoon met 3 zwarte strepen onder elkaar Keuzemenu  Icoon van een voicemail  Voicemail naar e-mail    Icoon van statistiek Statistieken
Icoon van een klok Openingstijden  Icoon van een mobiele telefoon Vialer App    Icoon van een stekker Browser plugin
Icoon van een zandloper Wachtrij        Icoon van een oor Meeluisteren    Icoon van meerdere mensen  Conference 
Icoon van een telefoon Flexibel doorschakelen  Icoon van een webhook Webhooks      Icoon van het netnummer  Netnummer & postcode routering

 

Wat zit wel en niet in het pakket compleet?

Voor 18,75 euro per maand krijg je 1 gebruiker die kan bellen.  Er kan gebruik gemaakt worden van bijna alle functionaliteiten.

Binnen het compleet pakket krijgt elke gebruiker 500 belminuten per maand. Een gebruiker kan meer als 500 minuten verbruiken als er meerdere gebruikers zijn.  Bijvoorbeeld als er 4 gebruikers zijn, is het totale maximale aantal minuten gelijk aan 4 x 500 minuten. Een gebruiker kan dus meer als 500 minuten verbuiken zolang het maximale totaal van de 2000 minuten niet wordt overschreven. Lees hier onze fair use policy.
De tarieven VoIP telefonie zijn per gebruiker.
Binnen het compleet pakket vallen de volgende gespreksbestemmingen:

 • Vaste nummers
 • Regionale nummers
 • Gratis informatiediensten
 • Doorgeschakelde gesprekken naar bovenstaande bestemmingen

  Het bedrag van de zakelijke telefoonnummers is niet bij het pakket in begrepen. Voor een regionaal nummer betaal je € 1,- per maand per nummer. Voor een blok van 10 opeenvolgende nummers € 5,20. Voor een blok van 100 opeenvolgende nummers € 10,40 euro per maand.

  Internationale nummers en betaalde informatiediensten vallen buiten het onbeperkt bellen.

  Gespreksopname valt buiten het pakket, voor 1000 belminuten betaal je € 5,20 in de maand.

  Bekijk in het tarievenoverzicht ook de tarieven van pakket maatwerk voor VoIP telefonie.  
Hoe werkt de staffelkorting?

Bij de eerste drie gebruikers betaal je € 18,75 per maand. Vanaf de vierde gebruiker betaal je € 15,50 per maand. 

Wil je bijvoorbeeld acht gebruikers toevoegen? Dan betaal je 3 x € 18,75 en 5 x € 15,50 = € 133,75 per maand. 

Kan ik altijd extra gebruikers en/of telefoonnummers toevoegen?

Ja, er kunnen altijd extra gebruikers en/of telefoonnummers toegevoegd worden aan het account. Dit kan je doen via onze beheeromgeving login.dotvoip.nl of via de Vialer app. Zo kan je altijd snel schakelen. Zakelijke telefoonnummers zijn snel toegevoegd. De tarieven VoIP telefonie veranderen dan automatisch met jou mee.  Bekijk in ons tarievenoverzicht ook de tarieven VoIP telefonie van pakket maatwerk. 

Kan ik mijn zakelijke telefoonnummer mee verhuizen?

Ja, het zakelijke telefoonnummer kan met je mee. Dit zit niet bij de tarieven VoIP telefonie in. Het overnemen van een telefoonnummer kost één keer € 10,40 per telefoonnummer. Voor een nummerblok van 10 of 100 nummers betaal je één keer € 52,-. Zodra het zakelijke telefoonnummer is overgezet betaal je maandelijks € 1,- per telefoonnummer. Voor een 10 nummerblok betaal je € 5,20 in de maand. Voor een nummerblok van 100 € 10,40 per maand. Bekijk de tarieven VoIP telefonie van pakket maatwerk in het tarievenoverzicht. Als je vragen hebt over het verhuizen van je telefoonnummer, neem dan contact met ons op.

Tarieven pakket maatwerk

Bij de prijs zijn zakelijke telefoonnummers, vaste telefoons en internationaal bellen niet in begrepen. Alle genoemde tarieven VoIP telefonie zijn exclusief BTW. Inclusief bellen in Nederland is gebaseerd op de Fair Use Policy. Bekijk hier ook ons tarievenoverzicht van de tarieven VoIP telefonie. Heb je nog vragen over de VoIP tarieven? Neem dan contact met ons op. 

 

Website laten maken door Dotsimpel