slot icoon voor inloggen   Telefoon icoon   E-mail icoon  Telefoon icoon

VoIP telefoon aansluiten

DotVoIP biedt een betrouwbare en betaalbare oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele en moderne manier om te bellen. Of je nu een klein ondernemer bent die net begint of een groot bedrijf die al jaren actief is. Onze VoIP-telefonie is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en efficiëntie. Een VoIP telefoon aansluiten is eenvoudig. 

Één van de grootste voordelen is dat je heel gemakkelijk en snel een VoIP telefoonnummer kan afsluiten via het onderstaande formulier. Met slechts een paar klikken kan jij je VoIP telefoon aansluiten en VoIP installeren. Je kan bellen en gebeld worden met onze VoIP-telefonie. 

Onze experts staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het aansluiten. Wij zorgen ervoor dat je snel en probleemloos kunt genieten van de voordelen van VoIP-telefonie.

Wij maken gebruik van staffelkorting. Bij de eerste drie gebruikers betaal je € 18,75 per maand. Vanaf de vierde gebruiker betaal je € 15,50 per maand. Wil jij bijvoorbeeld acht gebruikers toevoegen? Dan betaal je 3 x € 18,75 en 5 x € 15,50 = € 133,75 per maand. 

Sluit vandaag nog je VoIP telefoon aan en ervaar de voordelen van heldere, betrouwbare en kostenefficiënte communicatie. Voor internationale en servicenummers, neem contact met ons op. Heb je eerst nog vragen over een VoIP telefoon aansluiten? Of wil je een bestaand nummer mee verhuizen? Neem dan contact met ons op en helpen wij jou met een VoIP telefoon aansluiten.  

 

VoIP telefoon aansluiten

Bel ons op 0592 - 20 11 15

Stuur een e-mail info@dotvoip.nl

Wij begrijpen dat het overstappen naar een nieuwe telefoonservice soms lastig kan zijn, daarom staan onze experts altijd voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen of als je advies nodig hebt met een VoIP telefoon aansluiten.

Liever eerst een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Website laten maken door Dotsimpel